Jete & Stil

Mesenger do t’ju njoftojë nëse dikush i bën screenshot bisedës tuaj

Ndonjëherë një mesazh është thjesht diçka spontane, diçka që dëshironi ta thoni në atë moment pa u shqetësuar për më vonë. Kjo është arsyeja pse mesenxher po mundohet të fusë mënyrën për të zhdukur mesazhet në Mesenxher, e cila ju lejon të dërgoni mesazhe që zhduken automatikisht. Si funksionon? Është e thjeshtë, mesazhet zhduken pasi të shihen dhe ju largoheni nga biseda.

Mund të futeni në bisedë, rrëshqitni lart dhe e keni zhdukur bisedën.

Gjithashtu, nëse dikush i bën screenshot bisedës tuaj, do të njoftoheni kështu që askush nuk mund të përdorë mesazhet tuaja pa e ditur ju.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë