Lajme

Matthew Palmer viziton në Maqedoninë e Veriut

Përfaqësuesi i posaçëm i sekretarit shtetëror të SHBA-së për Ballkanin Perëndimor, Mathew Palmer të martën do të zhvillojë një vizitë pune në Maqedoninë e Veriut.

Në këtë takim pritet që Dimitrov dhe përfaqësuesi i lartë i Departamentit të Shtetit të diskutojnë për zhvillimin e raporteve bilaterale mes Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës, si dhe për mbështetjen e SHBA-së për integrimin euro-atlantike të rajonit.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë