Trend

Maska të çuditshme… Por jo aq shumë sa çmimi i tyre

Me pandeminë nëpër këmbë, ne kemi filluar të mësohemi me idenë se maskat do të jenë pjesë e jona dhe për shumë kohë. Në këto kushte, tani njerëzit kanë filluar të zgjedhin dhe llojin e maskave në varësi të stilit të tyre apo të asaj që veshin.

Por, siç ndodh gjithmonë në industrinë e modës, trendi përkthehet në krijimtari dhe çmim më të lartë.

Vlen të përmendim Louis Vuitton i cili së fundmi njoftoi se do të nxjerrë në treg maska të personalizuara ku në to do të jetë dhe logoja e tyre. Louis Vuitton thotë se këto maska nuk rekomandohen të përdoren për të mbrojtur nga Covid-19 edhe pse është deri diku e sigurt se njerëzit do ti mbajnë për këtë arsye.

Maskë nga Louis Vuitton

Çmimi? Nuk është njoftuar zyrtarisht, por mendohet të jetë 961 dollarë dhe do dalë në treg në fillim të nëntorit.

Ky nuk është rasti i vetëm ku markat vendosën çmime relativisht të larta për maskat e tyre.

Maska nga Michael Ngo është e veçantë, aq sa kushton 330 dollarë.

Michael Ngo

Maska nga Burberry nuk është asgjë ndryshe nga ajo që jemi mësuar të shohim nga kjo markë e gjithsesi kushton 120 dollarë.

Maska nga Burberry

Maska e qëndisur me lule nga “Roopa Pemmaraju” kushton 120 dollarë

Maska nga Roopa Pemmaraju

Maska e “Forever Bliss Design Authentic” që drejtohet nga Emilio Pucci kushton 175 dollarë.

Maskë nga Forever Bliss Design Authentic

An_erin ka nxjerrë  në treg një maskë që kushton 86 dollarë.

Maskë nga An_Erin

“Collina Strada” ka nxjerrë maskën ndoshta më të preferuarën për njerëzit por që kushton 100 dollarë.

Maska e Collina Strada

Off-White ka një maskë shumë të thjesht por që kushton 105 dollarë.

Maska e Off-White

Të gjitha këto mund të porositen online, gjithmonë nëse jeni gati të harxhoni  goxha para për një maskë.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë