Vende dhe Udhetime

Magjia e Japonisë – Foto si në pikturë

Që i vogël Anthony Presley kishte një pasion të veçantë për fotografinë, të vizitonte vende të shumta si dhe në çdo vend që shkelte, udhëtimet e tij t’i dokumentonte përmes fotografive.

Një ndër vendet që ai vizitoi ishte edhe Japonia, një vend që i la jo pak mbresa.

Muajin e kaluar ai më në fund ka realizuar ëndrrën e tij, duke shijuar Japoninë e mrekullueshme.

“Duhet ta pranoj që kur kam dalë nga stacioni i trenit në Tokio nuk mund ta ndaloja veten, dëshira që unë kam pasur gjatë 20 vjetëve të fundit ishte më në fund brenda dorës sime”.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë