Politike

Kuvendi shtyn me tre muaj afatin e komisionit “Dick Marty”

Kuvendi miratoi me shumicë votash shtyrjen me tre muaj të afatit të komisionit të posaçëm të Kuvendit për administrimin e dokumentacionit dhe hartimin e një raporti përmbledhës për gjetjet dhe konkluzionet, rreth raportit të Dick Marty.

Komisioni është ngritur kryesisht për të hetuar rreth bashkëpunimit dhe rolit për të cilin pretendohet se kanë luajtur përfaqësues politikë shqiptarë ose institucione publike shqiptare, nëpërmjet veprimeve dhe mosveprimeve, në ndihmë të së ashtuquajturës veprimtari kriminale e drejtuesve të UÇK-së në territorin e Republikës së Shqipërisë


Copyright © Gazeta “Si”
Më Shumë