Para

Kush shpenzon më shumë në pushime dhe për ku?

Europianët udhëtojnë për pushime kryesisht brenda BE-së. Të dhënat e Eurostat tregojnë se gjatë 2017-ës qytetarët e BE-së kanë pushuar në 44% brenda vendeve anëtare.

Pjesa tjetër ka udhëtuar drejt Amerikës, Oqeanisë, Azizë, etj.

Ata që shpenzojnë më shumë për të udhëtuar për pushime (rreth 769 Euro) janë Luksemburgasit. Shifrat i takojnë po 2017-ës. Austriakët shpenzojnë (rreth 641 Euro) dhe Malta (rreth 633 Euro). Mesatarisht në BE, rezidentët shpenzojnë rreth 377 Euro për udhëtime pushimesh.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë