Vende dhe Udhetime

Kur gjithë mrekullia e natyrës shfaqet në një imazh të vetëm

Është e vështirë të mohosh bukurinë e Nënës Natyrë.
Dhe akoma më e vështirë kur i shikoni këto imazhe të jashtëzakonshme në një konkurs ndërkombëtar fotografik që tregon disa pamjet e vendeve të ndryshme të botës.
Fotografitë mahnitëse janë pjesë e konkursit të fotografive # Nature2019. Ata janë përzgjedhur nga më shumë se 13.500 imazhe që garojnë në konkursin për imazhin më të bukur të vitit.

Ato variojnë nga një imazh mahnitës i një ylberi në Norvegjinë, si dhe një agim atmosferik mbi malin Bromo në Indonezi. Fotot e tjera të tjera që bien në sy përfshijnë një imazh ajror të Moselle Bend-it në formë patkua në Bremm, Gjermani. Një grua që zhytet në brigjet e Menorca. Shfletoni galerinë më poshtë për të parë 50 imazhet më mahnitëse që janë pjesë e konkursit.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë