Politike

Kryemadhi në SHBA takon Daniel Serwer: Si vendi mund të dalë nga kriza

Kryetarja e Lëvizjes Socialiste për Integrim, Monika Kryemadhi, e cila ndodhet prej pak ditësh në SHBA ka zhvilluar një takim me profesorin e njohur amerikan, Daniel Serwer të Qendrës për Çështjet Transatlantike, Johns Hokpins.
“Pata kënaqësinë të takoja në Washington profesor Daniel Serwer të Qendrës për Çështjet Transatlantike, në Shkollën për Studime të Avancuara Ndërkombëtare, Johns Hokpins.
Diskutuam dhe bashkëbiseduam për problematika nga më të ndryshmet parë nga këndvështrime shumë interesante. Debatuam dhe pamë Amerikën me sytë e Daniel Serwer, ashtu si edhe ai pa Shqipërinë me sytë tanë. Një bisedë e frytshme, me ide të qarta, si vendi mund të dalë nga kriza dhe të kthehet sërish në shtëpi për të gjithë shqiptarët”, shkruan Kryemadhi në “Facebook”.

Më Shumë