Lajme

KPK shkarkon nga detyra gjyqtarin Artan Lazaj

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit vendosi të shkarkojë nga detyra  gjyqtarin Artan Lazaj, pasi iu gjetën një sërë problemesh me pasurinë.

Trupa gjykuese e përbërë nga Brunilda Bekteshi, Lulzim Hamitaj dhe Olsi Komici vendosi:

“Në zbatim të nenit d të aneksit të kushtetutës dhe nenit 61: të shkarkojë nga detyra subjektin e rivlerësimit Artan Lazaj, gjyqtar pranë Gjykatës së Rrethit Tiranë. Vendimi i saj mund të ankimohet pranë KPA, 15 ditë nga data e publikimit të vendimit të arsyetuar”.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë