Trend

Kostumi anti Covid-19 për ata që duan jetën e natës

Ndërsa, njerëzit janë në pritje se kur do rihapen diskot dhe klubet e natës, në Itali është zbuluar një kostum polifenil eteri për të mbrojtur të gjithë dashamirët e jetës së natës nga koronavirus. Kostumi, i quajtur “Micrashell” u krijua nga Studio Club në Los Anxhelos, me qendër në Spanjë, dhe lejon njerëzit të mblidhen dhe festojnë në sigurinë totale, duke shmangur rrezikun e ngjitjes. Në mesin e “pajisjeve” të pranishme ekziston edhe një sistem furnizimi me pije, folës të integruar, mundësia e hyrjes në smartphone, kamera e sigurisë, komunikues zëri dhe një përkrenare me frymë.

Sipas stilistëve, madje do të ekzistonte mundësia për të bërë seks pa e hequr kostumin. “Në dritën e ndikimit shkatërrues të koronavirusit në kompanitë muzikore, eventet live dhe jetën e natës, studioja ka zgjeruar burimet e tij krijuese për të hartuar pajisje mbrojtëse personale që mund të përdoren për të mbledhur njerëzit dhe rigjallëruar një ekosistem të pasur me kompanitë”.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë