Lajme

Korrupsioni në arsimin e lartë, Ambasada e SHBA: Studentët të ngrenë zërin!

Ambasada Amerikane në Tiranë ka bërë me dije se qeveria e Shteteve të Bashkuara është e përkushtuar në luftën kundër korrupsionit dhe respektimin e sundimit të ligjit në mbarë botën.
Me anë të një postimi në “Facebook”, ambasada ka deklaruar se çdo javë do të ndërmerret një nismë e caktuar për sa i përket luftës së korrupsionit në Shqipëri dhe këtë javë fokusi është ngritja e zërit nga ana e studentëve për sa i përket korrupsionit në arsimin e lartë.
“Qeveria e Shteteve të Bashkuara është e përkushtuar në luftën kundër korrupsionit dhe respektimin e sundimit të ligjit në mbarë botën. Lufta kundër korrupsionit është prioritet i punës së Ambasadës së Shteteve të Bashkuara në Tiranë. Çdo javë do të nënvizojmë një nismë që kemi ndërmarrë për të luftuar korrupsionin në Shqipëri. Këtë javë, mësoni më shumë mbi projektet që Ambasada e Sh.B.A-së ka financuar, në bashkëpunim dhe Këshillin Rinor të Ambasadës Amerikane dhe Komiteti Shqiptar i Helsinkit, për të ndihmuar studentët të ngrenë zërin kundër korrupsionit në arsimin e lartë”, thuhet në postimin e ambasadës.

https://www.facebook.com/usembassytirana/videos/326909521507572/?__xts__[0]=68.ARAEFFZAr_0zxZq6MrGTaiJ0i1LX3oNt2X--pFPPmvX1a9-3RBnW5eCr3broHwi0f6qOQ1sVzFFq0PCag3L02urzAoexMP3FhasPzExK5QP076l_hqNVqd3IUb8vv78qlVrIb-3zRAKSzFc7wj45imvFPOOONZ0mpCxlrJEorelzWyCY2ktNkwJD6ebIgKYT0q6SNJumcb_6fLw3qEiDD8E5ejs2Bof4c4Y505JrpiLriEVVzdEULUTKuktPSTt8WcIwI-cNHxItr-ut7cYh10vjBrkQU5nhBh2jbXPyQnlqh8v6ROrayP11a88QfPknoYcDnuHYjDD3H56R0litiPohCtfk4Q&__tn__=-R

Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë