Jete & Stil

Koha është e pamëshirshme…

Njerëzit thonë se “koha ikën” dhe kjo është diçka që të gjithë e vërejmë kur fëmijët, kafshët shtëpiake dhe prindërit tanë plaken. Por asgjë nuk i shpëton kalimit të kohës. Mendoni për ato shkallë që njerëzit i kanë ngjitur dhe zbritur për dekada apo dhe përdorimi i të njejtës furçë për shumë vite. Nëse duam të gjejmë kuptimin e vërtetë të “koha fluturon”, gjëja më e mirë që mund të bëjmë është të shohim përreth dhe të përpiqemi të kujtojmë se si dukeshin disa nga gjërat që përdorim çdo ditë kur i kemi blerë për herë të parë.

Ndërkohë, shikoni disa nga ndryshimet që koha ka bërë.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë