Lajme

KLP hap garën për zëvendësimin e ish-prokurorit Gentian Osmani

Pas shkarkimit të prokurorit Gentian Osmani si anëtar i Këshillit të Lartë të Prokurorisë, Prokuroria bën thirrje për aplikime për vendin e mbetur vakant.
Prokurori i Përgjithshëm fton të gjithë prokurorët e interesuar që plotësojnë kriteret për “organet e qeverisjes së sistemit të drejtësisë” të sjellin kërkesën dhe dokumentacionin përkatës pranë Prokurorisë së Përgjithshme.
Ndërkohë që afati i dorëzimit të dokumentacionit të nevojshëm për të qenë pjesë e garës duhet të behet brenda 15 ditëve nga shpallja e thirrjes.
Prokurori Gentian Osmani ka ushtruar funksionin e anëtarit të Këshillit të Lartë të Prokurorisë dhe u shkarkua më 31 korrik nga Kolegji i Posaçëm i Apelimit. Largimi nga drejtësia i Osmanit solli vakancë në KLP, organ i cili tashmë ka mbetur me 10 anëtarë.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë