Trend

Këtë Halloween vishuni si aktoret e filmave horror

Halloween është nata e rikthimit të shpirtrave të vdekur, shtrigave me fshesë, maceve të zeza, errësirës dhe çdo gjëje të frikshme.

Nëse ende nuk keni zgjedhur veshjen me të cilën mund të maskoheni mbrëmjen e fundit të këtij muaji, aktoret e filmave horror, mund t’ju frymëzojnë në maskimin tuaj për këtë mbrëmje.

Dhe fatmiresisht, pjesa më e madhe e pamjeve të tyre janë të lehta për t’u pershtatur me gjërat që ndoshta keni në dollapin tuaj.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë