Trend

Këmishat e mëdha, trendi i sezonit

Nëse nuk jeni njohur ende me trendin më të ri të kësaj vjeshtë,  mos u çudisni kur të shihni vajza në rrugë më këmisha të stërmëdha.

Trendi më i ri i këtij sezoni janë këmishat e mëdha të lirshme, të cilat janë të kombinueshme më çdo lloj veshje dhe të përshtatshme për çdo dalje tuajën.

Nëse nuk keni ndonjë të tillë në gardërobë, atëherë është mirë që kjo të jetë blerja e parë që duhet të bëni, do tju duhet këtë sezon.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë