Trend

Kapelet, aksesori që ju duhet gjatë tre muajve të verës

Kur flasim për sezonin e verës nuk janë vetëm fustanet dhe sandalet ato që zënë vend në gardërobën tonë.

Një ndër aksesorët e rëndësishëm që duhet patjetër janë edhe kapelet. Kapelja na mbron më së miri nga dielli dhe ndryshe nga syzet që mbrojnë vetëm sytë, ajo kujdeset që e gjithë fytyra të jetë gjatë gjithë kohës e mbuluar dhe e shëndetshme.


Ky aksesor është mjaft i kombinueshëm dhe mund të përdoret jo vetëm në kohën që jemi në plazh, por edhe në daljet të zakonshme.

Më poshtë ju kemi sjellë disa modele të cilat janë praktike dhe të lehta për tu kombinuar me veshjet tuaja.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë