Vende dhe Udhetime

Jeta në brigjet e Britanisë përmes fotografive

Gjatë një festivali në Angli,  Shoqata e Marinsave Shipërecked sfidoi fotografët më me zë të vendit duke ilustruar marrëdhënien e Britanisë me detin, përmes disa imazhesh mjaft mahnitëse.

Në koleksionin e fotove që është prezantuar gjatë këtij festivali, u zbuluan imazhe nga më sfidueset, anijet tregtare, peshkatarët, bregdeti dhe bordi. Më poshtë do të shihni foto më të veçanta detare.


Copyright © Gazeta “Si”
Më Shumë