Vende dhe Udhetime

Ishulli më i mirë në botë. Ja fotot që e dëshmojnë

Keni nevojë për pak frymëzim për pushimet në plazh? Mos kërkoni përtej ishullit Java, në Indonezi, i cilësuar së fundi si ishulli më i bukur në botë nga lexuesit e Travel+Leisure. Ja disa arsye pse e ka merituar këtë titull... Kini kujdes: Pamjet shkaktojnë  një dëshirë e madhe për bredhje...

Nëse keni nevojë për ne , do jemi duke u relaksuar në ndonjë nga plazhet me rërë të bardhë...

Tempulli Borobudur në lindje të diellit, Yogyakarta Java

Sit i mbrojtur nga  UNESCO? Po. Gjelbërim i dendur? Po.

Perëndim romantik i diellit? Epo, shiheni vetë...

Vullkan në Java, Indonezi

Po, është vullkan ai në sfond.

wallup.net

Ujëvara të mahnitshme në Javën Perëndimore.

Plazhi Kenjeran 

Peizazh frymëmarrës në plazhin  Kenjeran, Surabaya  Indonezi

Epo, nuk do të na vinte keq nëse do të pushonim këtu. Ose më mirë, të shpërnguleshim përfundimisht


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë