Rend dhe Ligj

Ish-gjyqtari Miri te Krimet e Rënda, avokati kërkon gjykim të shkurtuar

Në Gjykatën e Krimeve të Rënda ka nisur seanca paraprake për ish-gjyqtarin e Apelit Tiranë, Shkëlqim Miri.

Avokati i tij ka kërkuar gjykim të shkurtuar, kërkesë për të cilën shprehet gjykata që do të shqyrtojë dosjen në themel.

Shkëlqim Miri akuzohet për “korrupsion”, pasi iu gjendën në fillim të nëntorit 300 milionë lekë në shtëpi.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë