Vende dhe Udhetime

Imazhe mahnitëse që tregojnë bukurinë e madhështinë e Alpeve

Ka një sërë arsyesh pse duhet të vizitojmë Alpet. Përveç sportit të skisë është një nga mjediset më piktoreske në Tokë.

Kjo galeri fotografish do t’ju dërgojë në male të larta me peizazhe mahnitëse. Gjithashtu, në një prej vargmaleve më të mëdha që shtrihet rreth 750milje në territoret e tetë vendeve, si Francë, Zvicër, Monako, Itali, Lihtenshtajn, Austri, Gjermani dhe Sllovani.

Më Shumë