Vende dhe Udhetime

Imazhe magjepsëse bardhezi që tregojnë elegancën e Venecias

Imazhet e veçanta janë mes 50 fotografive nga një libër i ri i quajtur Ëndrra e Venecias në të zezë dhe në të bardhë

Në imazhet më poshtë mund të shihni rrugët ujore piktoreske të qytetit dhe arkitekturën e zbukuruar.

Por libri i ri, Ëndrra e Venecias në të zezë dhe në të bardhë, do t’ju çlodhë sytë, sepse ai përmban një portofol mahnitës të imazheve të qytetit italian që kanë një fuqi të rrallë dhe mjaft elegancë.

 

Më Shumë