Ka ndodhur

I dënuar për falsifikim dokumentesh, shtyhet seanca ndaj gjyqtarit Luan Daci

Shtyhet seanca gjyqësore në Gjykatën e Apelit të Posaçëm për gjyqtarin Luan Daci, i cili është i dënuar për falsifikim dokumentesh.

Seanca e radhës do të mbahet më 5 shkurt.

Mësohet se seanca ndaj gjyqtarit është shtyrë për konkluzionet e prokurorisë.

Gjyqtari Luan Daci është dënuar në Shkallën e Parë për falsifikim dokumentesh.

Ai e ka apeluar vendimin, duke kërkuar pafajësi në Apel.

Ndërkohë, avokatët e tij kanë bërë mbrojtje dhe kanë paraqitur argumentet, duke theksuar se nuk ka vepër penale.

Kolegji i Posaçëm i Apelimit vendosi për pezullimin nga detyra të ish-gjyqtarit Daci, pasi akuzohet për falsifikim të dokumenteve, duke fshehur vendimin për shkarkimin e tij në vitin 1997.


Copyright © Gazeta “Si”
Më Shumë