Lajme

Gjyqtarja Alma Brati kalon Vettingun

Rikonfirmohet në detyrë gjyqtarja e Gjykatës së rrethit Gjyqësor Tiranë, Alma Brati, pasi kalon me sukses Vettingun. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit vlerësoi pozitivisht tre komponentët: atë të pasurisë, aftësitë profesionale dhe ato morale për gjyqtaren Brati.

Alma Brati është emëruar gjyqtare në vitin 2007. Më parë ajo ka punuar si juriste në Zyrën e regjistrimit të Pasurive në Durrës dhe inspektore në këshillin e Lartë të Drejtësisë.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë