Ka ndodhur

Gjobiten 666 qytetarë në 24 orët e fundit për maskat

Policia e Shtetit njofton se ka gjobitur me masë administrative 3.000 lekë, 666 qytetarë që u konstatuan pa vendosur maskat mbrojtëse.

"Si rezultat i këtyre kontrolleve, gjatë 24 orëve të fundit, në të gjithë vendin, Patrullat e Përgjithshme dhe ato të Policisë Rrugore kanë evidentuar dhe ndëshkuar me masën administrative 3.000 lekë secili, 666 qytetarë që janë konstatuar duke lëvizur pa maskat mbrojtëse", thuhet në njoftimin e policisë.

Po ashtu ndëshkohet me masë administrative 1.000.000 lekë, një subjekt që ushtronte aktivitetin në kundërshtim me protokollet e sigurisë.

"Gjithashtu, gjatë kontrolleve është evidentuar dhe ndëshkuar me masë administrative 1.000.000 lekë, një subjekt që ushtronte aktivitetin duke mos respektuar protokollet e sigurisë", vijon më tej njoftimi.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë