Trend

Fotot që mbartin histori të fuqishme

Arti i fotografisë mund të shprehë një gamë të tërë emocionesh pa asnjë fjalë dhe t'i transmetojë ato tek njerëzit. Foto që do të shihni më poshtë nuk përbëjnë përjashtim.

Ka një histori prapa secilit prej tyre që na bën të ndalemi dhe të mendojmë për gjëra të rëndësishme: lumturi, heronj, pengesa dhe kapërcimi i tyre.

Një bebe e lindur përpara kohe, shtrëngon gishtin e të atit
"Kush është atje?"
"Shenjat në rripin tim tregojnë udhëtimin tim të humbjes së peshës deri tani"
Duhet të gëzojmë jetën tonë. Asgje tjeter nuk ka rendesi.
Një qen në një memorial
Lumturi e pastër
Ditëlindja ime e parë 1986 dhe ditëlindja e parë e djalit tim 2018
'Vajza ime i do shumë qentë, ajo shpenzon të gjitha kursimet e saj për qentë që gjen në rrugë"
Një ëndërr e madhe
Kur ndihmoni për të shpëtuar botën.
Një person që shtrëngon duart duke përdorur një dorë protezë.
Ata kanë qenë së bashku për 40 vjet.
Pronari është zhdukur përgjithmonë dhe kjo është e vetmja gjë që ka mbetur prej tij.
"Qeni është duke bërë më të mirën që të më mbushë me gëzim pasi të mbaroj si fëmijë"
Presidenti francez Emmanuel Macron po dëgjon një grua të moshuar në turmë.
Nuk ka asnjë mënyrë për të ndalur kohën.

Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë