Vende dhe Udhetime

Bota në objektiv / 17 tetor 2020

Gjithçka ka ndodhur në botë në një galeri me foto


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë

Vende dhe Udhetime

Vjeshta në botë…

Vende dhe Udhetime

Kujtimet e trishta të Bejrutit