Vende dhe Udhetime

Fotografi të shkrepura në momentin e duhur

Pothuajse të gjithë kanë parë diçka që nuk po i besonin syve por nuk kanë pasur mundësi të bënin një fotografi e kështu askush nuk i ka besuar. Ka pastaj disa njerëz që duket se i kanë telefonat gjithnjë gati dhe sytë i kanë hapur për të vërejtur gjithçka duke filluar nga uji që reflekton një përbindësh tek bretkosa që kalon kohë e relaksuar në një spec.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë