Trend

Fotogaleri, rroba të shëmtuara që lehtësisht kthehen në trendi


Nëse keni menduar ndonjëherë të hidhni rrobat e vjetra thjesht sepse nuk e keni idenë se si mund ti vishni apo rregulloni, merrni shembull Michelle Macia. Michelle tashmë është e njohur në Instagram sepse ajo kthen rrobat e vjetra në rroba moderne dhe trendi. Një mënyrë ideale për të kursyer para dhe pse jo, për të qenë e dashur me mjedisin.
Për më shumë shikoni këtë fotogaleri me disa nga krijimet e Michelle.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë