Vende dhe Udhetime

Foto të mahnitshme që tregojnë fuqinë e pafundme të natyrës

Një fotografi e marrë në mars të vitit 2011 tregon vërshimin e valëve të detit mbi qytetin Miyako të shkaktuara nga cunami.

Është e mahnitshme se si fuqia e natyrës mishëron veten në fenomenet më shkatërruese dhe më paqësore në të njëjtën kohë.

logo hippo

Valët e cunamit, shpërthimet vullkanike, bletët e formave më të ndërlikuara, dhe pemët që respektojnë hapësirën e njëra-tjetrës – është e gjitha nga Nëna Natyra

Vala e cunamit që merr përpara qytetin Miyako, Japoni, 2011.
Një shpërthim vullkanik i shoqëruar nga rrufeja e fuqishme. Cordón Caulle, Kili.
Njihuni me Victoria Amazonica, zambaku më gjigant në botë
Kur majat e pemëve nuk prekin njëra tjetrën
Një valë e madhe
Lava e vullkanit Kilauea në Big Island, Hawaii, SHBA.
Një pamje e mrekullueshme
Një re e zezë rrethon tornadon
A ishte marrë kjo foto në planetin tonë?
Pemë e bllokuar në akull
Bletët marrin forma më të ndërlikuara dhe zënë vendet më të papritura!
Është e pabesueshme, por është vetëm rrënja e një peme!
Ujëvara mahnitëse Seljalandsfoss, Islanda
Natyra gjithmonë do të gjejë një mënyrë.
Mbretëria e borës, Kamçatka, Rusi
Natyra është kaq e bukur! Një shkëmb i gjetur në një nga plazhet Islandeze. “
Fuqia e jetës
Liqeni ngjyrë blu në një krater vullkani në Kamçatka, Rusi:
 

Më Shumë