Art dhe Kulture

Fituesit e çmimeve Emmy 2019

Ceremonia e përvitshme e çmimeve Emmy mori si çdo vit vëmendje. Tani që i analizuam veshjet e të gjithëve me vëmendje është koha të merremi me diçka më të rëndësishme dhe të shohim se kush i mori statujat e arta.

Le ti hedhim një sy listës së plotë të fituesve :

Për kategorinë “Aktori më i mirë mbështetës në seri komedi”

Fituesi – Tony Shalhoub nga seriali “The Marvelous Mrs. Maisel”

Për kategorinë “Aktorja më e mirë mbështetëse në seri komedi”

Fituesja – Alex Borstein nga seriali “The Marvelous Mrs. Maisel”

Për kategorinë “Skenari më i mirë në seri komedi”

Fitues – Seriali “Fleabag”

Për kategorinë “Drejtuesi më i mirë për seri komedi”

Fitues – Seriali “Fleabag”

Për kategorinë “Aktorja më e mirë kryesore në seri komedi”

Fituesja – Phoebe Waller-Bridge nga seriali “Fleabag”

Për kategorinë “Aktori më i mirë kryesor në seri komedi”

Fituesi – Bill Hader nga seriali “Barry”

Për kategorinë “Aktorja më e mirë mbështetëse në seri të limituara ose film”

Fituesja – Patricia Arquette nga seriali “The Act”

Për kategorinë “Aktori më i mirë mbështetës në seri të limituara ose film”

Fituesi – Ben Wishaw nga seriali “A Very English Scandal”

Për kategorinë “Skenari për seri të limituara, film apo dramë”

Fitues – Craig Mazin nga seriali “Chernobyl”

Për kategorinë “Drejtuesi për seri të limituara, film apo dramë”

Fitues – Johan Renck nga seriali “Chernobyl”

Për kategorinë “Aktorja kryesore në seri të limituara ose film”

Fituesja – Aktorja Michelle Williams nga seriali “Fosse/Verdon”

Për kategorinë “Aktori kryesor në seri të limituara apo film”

Fituesi – Aktori Jharrel Jerome nga seriali “When They See Us”

Për kategorinë “Skenari me shumëllojshmëri speciale”

Fituesja – Hannah Gadsby për komedinë “Nanette”

Për kategorinë “Drejtuesi për një shumëllojshmëri speciale”

Fitues – “Springteen on Broadway”

Për kategorinë “Aktori mbështetës në seri dramë”

Fituesi – Peter Dinklage nga seriali “Game of Thrones”

Për kategorinë “Aktorja mbështetëse në seri dramë”

Fituesja – Julia Garner nga seriali “Ozark”

Për kategorinë “Skenari më i mirë për seri dramë”

Fitues – Seriali “Succession”

Për kategorinë “Drejtuesi më i mirë për seri dramë”

Fitues – Seriali “Ozark”

Për kategorinë “Aktori kryesor në seri dramë”

Fituesi – Aktori Billy Porter nga seriali “Pose”

Për kategorinë “Aktorja kryesore në seri dramë”

Fituesja – Aktorja Jodie Corner nga seriali “Killing Eve”

Për kategorinë “Show më i mirë kompetitiv”

Fitues – “RuPaul’s Drag Race”

Për kategorinë “Seritë më të mira me shumëllojshmëri”

Fitues – “Saturday Night Live”

Për kategorinë “Emisioni televiziv më i mirë”

Fitues – “Last Week Tonight With John Oliver”

Për kategorinë “Seritë më të mira të limituara”

Fitues – Seriali “Chernobyl”

Për kategorinë “Seritë më të mira komedi”

Fitues – Seriali “Fleabag”

Për kategorinë “Seritë më të mira dramë”

Fitues – Seriali “Game of Thrones”

Për kategorinë “Filmi televiziv”

Fitues – “Black Mirror: Bandersnatch”

Ndërkohë më poshtë mund të shihni edhe disa foto se si ishin veshur të famshmit në ceremoni :


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë