Njerez

Ermonela Jaho për teatrin: Kur njerëzit luftojnë njëri-tjetrin, viktima e parë është e vërteta!

Soprano shqiptare me famë botërore, Ermonela Jaho ka qënë e fundit që ka reaguar sot pas shembjes së Teatrit Kombëtar dhe dhunës në protestën e djeshme.

Jaho ka shpërndarë dy fotografi në rrjetet sociale, një nga shembja e teatrit dhe një nga protesta e dhunshme.

“Kur njerëzit nuk arrijnë t’i zgjidhin mosmarrëveshjet dhe vendosin të luftojnë njwri-tjetrin, e vërteta është viktima e parë…” shkruan soprano e famshme.

Më Shumë