Vende dhe Udhetime

Edhe një jetë e tërë nuk ju del të vizitoni këto vende magjike

Ka kaq shumë vende në rruzullin toksor që ofrojnë bukuri mahnitëse aq sa sikur edhe një jetë të tërë të bëni udhëtime, vështirë se do i vizitonit të gjitha.

Nga vende me monumente misterioze , mrekulli natyrore, ujëvarat më madhështore, të cilat mund të konsiderohen si vende magjike.


 The Labassin Waterfall Restaurant, Filippine


 Colmar, Francë


 Sintra, Portugali


 Hoogkerk, Hollanë


 Mont Saint-Michel, Normandy, Francë


 Aogashima, JaponiDoi Inthanon National Park, Chiang Mai Province, Tailand Kjeragbolten, Rogaland, Norvegji


 Chefchaouen (Blue City), Morok


Nasir al Molk Mosque, Shiraz, Iran


 San Cayetano de Tumacácori, Arizona, USA


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë