Trend

E veshur me ar, gjithnjë joshëse dhe e përshtatshme për të gjithë

Ngjyra e artë nuk njeh sezonalitet, u pëlqen divave dhe është një prani e vazhdueshme nëpër pasarela. Është emblema e familjes mbretërore dhe e dritës, e madhështisë dhe luksit të shfrenuar. Një kostum me ngjyrë ari nuk njeh sezonalitet, sepse kurrë nuk del nga stili. Origjina e kësaj veshjeje të artë në historinë e modës dhe kostumit, humbet në mjegullat e kohës, që datojnë nga agimi i civilizimit. E pranishme nëpër pasarela, sepse divat dhe yjet e adhurojnë atë, stilistët vazhdojnë ta përfshijnë atë në koleksionet e tyre, siç mund të shihet edhe në propozimet për vjeshtë-dimër.
Përshtatet në mënyrë të përkryer me veshjet e mbrëmjes, veçanërisht kur nuk doni të kaloni pa u vënë re. Asnjëherë nuk është e mjaftueshme për të shkëlqyer, madje edhe në rrezik – ndonjëherë – për ndonjë teprim të vogël. Po ashtu jep një pamje ndriçuese në fytyrë. Kjo është arsyeja pse vlerësohet gjithashtu shumë në kozmetikë dhe make-up.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë