Politike

Drejtësia, Rama reagon ndaj opozitës

Kryeministri  Rama ka  reaguar ndaj kërkesave të  opozitës për një qasje të re ndaj reformës në Drejtësi.  Rama thotë se  historia po përsëritet si një njësoj para dy vjetësh kur nisi procesi, me të njëjtën sjellje “njëri gozhdës dhe tjetri patkoit”.

Gjatë ditëve të  fundit nga maxhoranca disa përfaqësues të saj kanë thanë se reforma nuk mund të pengohet. Por ndërkohë  në parlament ligji për magjistraturën nuk u miratua për mungesë votash. Ndërsa krye i PD-së Lulzim Basha listoi tetë kushte në këmbim të mbështetjes për të arritur  që institucionet e reja të drejtësisë të plotësohen më personel.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë