Lajme

Deri në 173 km/h, policia heq 135 patenta në aksin Tiranë-Elbasan

Për shkak të numrit të lartë të personave që kanë humbur jetën në pak muaj, në aksin Tiranë-Elbasan dhe anasjelltas, Policia Rrugore e Tiranës ka shtuar kontrollet duke ndëshkuar shoferët që tejkalojnë shpejtësinë e lejuar.
Gjatë javës që po mbyllet janë regjistruar raste të mjeteve që lëvizin me 158 deri në 173 km/h, e për këtë arsye janë pezulluar 135 patenta.
Lidhur me numrin e lartë të aksidenteve, Policia thotë shkak është shpejtësia dhe çmenduria në rrugë.
Policia u bën apel të rinjve që të limitojnë shpejtësinë, pasi sipas saj shkak i numrit të lartë të aksidenteve është shpejtësia dhe çmenduria në rrugë.

https://www.facebook.com/1502420603377639/videos/2154648261498626/?__xts__[0]=68.ARDr9U8J5E91zeG7OmTR95y-ZMnLNGY8scDpDfuU89XjWBtCWwtQiQK1_-TxChU6rCVX3S1bKjFh9urBOSwpLwOwb6tRpQ34k83Ys1Wrzp6pG2J9R-k5BAcCVTEipiO9i0LPlCp-xMlz7pEo36D96Ku6IO_jN0bfkejuzZkRPr5tfufN-gAaJnayquQ6HDzSUYs1GtPx4Jb9DCkPOBFoDrfAYzeM2b8Giom_Jd-F1zwkjS5ON4gttOanrjKPCZ3tfa_pRlwpK4DqfLWi5lzzwy8qQr-u9LyOU-x0vsU_QOCfzl694zUgYsVs_l5fK9fm_oEvsgpB48q4wI6A7UpjbAkFpwqrn-QDNTf5AKk5&__tn__=-R

Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë