Lajme

Del lista, vetëm 8 kandidatë vijojnë garën për në Gjykatën e Lartë

Këshilli i Lartë Gjyqësor ka përzgjedhur kandidatët që kualifikohen për në Gjykatën e Lartë.
Nga lista me 22 kandidatë nga radhët e juristëve që kishin aplikuar për vendet vakante në Gjykatën e Lartë vetëm 8 prej tyre do të vazhdojnë garën, pasi 13 janë skualifikuar dhe 1 është dorëhequr.
Kandidatët që do të vazhdojnë garën janë: Jetmira Rragami, Rezarta Melo (Cenaj), Sokol Sadushi, Ervin, Pupe, Theodhori Sollaku, Kestrin Katro, Ilir Panda dhe Ardita Buna Alsula.
Kandidatët e skualifikuar janë: Serxhio Mazreku, Ndue Pjetri, Ergys Misha, Aldona Sulaj, Jordan Daci, Lindita Troja, Alma Loci, Vjosa Bodo Mujo, Heroina Albunesa, Anton Lleshaj, Agron Lamaj, Shaqir Hasanaj, Altin Binaj.

Më Shumë