Komunitet

Defektet më të këqija të çdo shenje horoskopi

Nga pasiguria në arrogancë: këtu janë veçoritë më të këqija dhe defektet e përsëritura të secilës shenjë zodiakale, me të cilat do të bënit mirë të punoni për t`i përmirësuar.

Çdo shenjë zodiakale ka karakteristika të përcaktuara mirë që ndikojnë karakterin e personit dhe mënyrën se si lidhet me të tjerët.

Asgjë nuk duket empirike, por është e pamohueshme se ka disa tipare të përbashkëta. Sidomos kur bëhet fjalë për ‘defekte’.

Ndoshta është rastësi, por sa herë flitet për horoskopin, të gjithë e largojnë përvojën e tij negative me këtë apo atë shenjë tjetër. Sepse janë defektet ato që mbeten më të qëndrueshme në kujtesë dhe që shpesh na identifikojnë më shumë.

Për këtë arsye, për t’ju ndihmuar të përmirësoni dhe të lidhni raporte të mira, ne menduam të ilustrojmë të gjitha ato veçori që të tjerët nuk durojnë tek ju.

Shenjë për shenjë ky është horoskopi i defekteve.

FOTO GALERI 1/12 Dashi - Impulsiv dhe shpesh arrogant. Kështu shihen të lindurit nën shenjën e Dashit, kjo për shkak të egos së tyre dhe personalitetit të fortë që janë shkaku i jo pak të pakënaqurve rreth tyre. Kjo i çon ata të humbasin mundësi të ndryshme dhe raste të veçanta. Për mos të përmendur miqësitë dhe marrëdhëniet e prishura kot. Sugjerim: përpiquni të reflektoni përpara se të veproni dhe jepuni mundësi të tjerëve kohë pas kohe.

Si.

What’s the best generics


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë