Komunitet

Gjatë mbrëmjes së djeshme janë transmetuar audicionet e fshehura në edicioni e radhës së “The Voice Itali”, një talent show, tepër i rëndësishëm për ata që dëshirojnë të nisin rrugën e muzikës. Ajo ç’ka e bëri më të veçantë këtë mbrëmje për shqiptarët ishte pjesëmarrja e binjakeve,...

11:41 - 25 Prill

Rikthimi i shqiptareve të ISIS-it!

Riatdhesimi i 110 shqiptarëve u nga Siria në Kosovë ka lumturuar shumë prej familjarëve të tyre, por edhe ka rihapur një plagë të madhe për Prishtinën. Pas euforisë së pakuptueshme për t’u bashkuar me ISIS-in, shumica janë...

16:15 - 24 Prill

Foto dite / “Plas” peshku në kazanët e “Bllokut”

Tejmbushja e kazanëve të mbeturinave në Tiranë është një fenomen i përditshëm që haset pothuajse në çdo lagje. Mes mbeturinave që mbysin kazanët e Tiranës çdo ditë, këtë të martë është shfaqur edhe një peshk. Nga një...

16:58 - 23 Prill

Disa kuriozitete rreth Tokës

Dita e Tokës shenjohet në mbarë planetin me protesta, aksione simbolike dhe thirrjeje kundër ngrohjes globale, ndotjes dhe abuzimit me natyrën tonë të përbashkët. Duke lënë mënjanë të gjitha këto tematika, (jo se janë të parëndësishme) më...

15:17 - 22 Prill
Opinion