Para

Çmimet e shportës kanë shënuar ulje në mars

Inflacioni në mars ka shënuar 1,1 % në terma vjetorë krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë.

Në mars 2018 inflacioni ka shënuar 2,0 %. Kurse ndryshimi mujor i indeksit të çmimeve të konsumit në Mars 2019, krahasuar me Shkurt 2019, është -0,3 %.

“Ushqime dhe pije joalkoolike” , “Qira, ujë, lëndë djegëse dhe energji”, “Hotele, kafene dhe restorante” kanë shënuar rritje. Shëndeti ka rezultuar me ulje.

Ky nivel inflacioni nuk është shënuar që prej vitit 2017.

 

Më Shumë