Trend

Ç’kuptim ka rreshti i parë në një shfaqje mode kur s’je veshur siç duhet?!

Me shfaqje duke filluar nga Tom Ford deri tek Marc Jacobs, Java e Modës në New York është vendi ku aktorët, aktoret, këngëtarët dhe të famshmit shohin trendet më të fundit dhe ulen në rresht të parë të shfaqjeve më të mëdha. Veshjet e atyre që u ulën në rreshtin e parë do të komentohen gjatë gjithë javës.

Shiko nëse i famshmi yt i preferuar ishte veshur në mënyrën e duhur:


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë