Trend

Çizmet deri tek kyçi i këmbës, trendi i sezonit

Çizmet e shiut, çizmet e sheshta dhe çizmet me takë janë vetëm disa nga stilet e këpucëve që zënë vend në dollapet tona çdo vjeshtë dhe dimër.

 Çizmet deri tek kyçi i këmbëve duket se do të jenë tredi i këtij sezoni. Më poshtë shihni disa alternativa të ndryshme, ku mund të inspiroheni për të bërë blerjen e çizmeve të sezonit.

Këta çizme janë të kombinushme me të gjitha llojet e veshjeve që ndodhen në garderobën tuaj.

Everlane The Modern Chelsea Boot

Sam Edelman Petty

Kensie Faulkner Bootie


Jeffrey Campbell Woodruff Cutout Ankle Booties

Everlane The Heel Boot

Sam Edelman Packer Booties

SoftWalk Rocklin

Marc Fisher Yale Chelsea Boot


Everlane The Day Boot

BP. Kacee Bootie

Vagabond Shoemakers Grace Platform Ankle Boot

Farylrobin Aero Pointed-Toe Chelsea Boots

Chinese Laundry Finn Bootie

Franco Sarto Seville Bootie

Vagabond Shoemakers Olivia Leather Boot
Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë