Lajme

Cilët janë 22 personat më të rrezikshëm në Tiranë?


Përmes një postimi në rrjetin social “Facebook”, Policia e Shtetit ka publikuar emrat e 22 personave të cilët janë më të kërkuarit për sa i përket qarkut të Tiranës. Institucioni shtetëror bëri këtë postim në mënyrë që të kërkojë ndihmën e qytetarëve nëse kanë informacion për vendndodhjen e tyre.
Njoftimi i Policisë
Policia e Shtetit fton cilindo që ka dijeni mbi vendndodhjen e tyre të telefonojë Policinë në numrin pa pagesë 112, apo të dërgojë imazhe e informacion në aplikacionin “Komisariati Dixhital”, duke ju garantuar anonimatin. Ndihmo dhe ti në sigurinë publike.

 

Më Shumë