Taksa

Sezoni turistik, Tatimet i kërkojnë ndihmë qytetarit digjital

13:22 - 25 Qershor

Pas thirrjes për korrigjim vullnetar, pagim të detyrimeve nga ana e tatimpaguesëve dhe shpërblim për këta të fundit nga ana e administratës tatimore, Drejtoresha e Përgjithshme e Tatimeve Vasilika Vjero ka dalë vetë përpara…