Podcast

“Bizneset harxhojnë para kot me personazhet e Instagramit joprofesionistë”

15:22 - 1 Tetor

Lauren Bekteshi, specialiste në fushën e marketingut dhe shitjeve, me disa vite eksperiencë në kompani me emër, mendon se marketingu përmes influencërve në Shqipëri nuk funksionon. Në një intervistë për gazetën "Si", ajo i…

Edhe turizmi është KÇK

17:05 - 15 Janar

Audio-Lajme 10 janar 2020

19:17 - 10 Janar