Hyr

Moti

Mot i paqëndrueshëm, temperaturat në rënie

08:29 - 3 Mars

Një zonë e zgjeruar me presion të ulët atmosferik e pozicionuar në Mesdhe po furnizohet me masa ajri të ftohta Arktike duke sjellë reshje shiu, bore dhe rënie të temperaturave në territorin e Shqipërisë…

Sot reshje shiu dhe stuhi

10:00 - 26 Shkurt

Sot vranësira por ngrohtë

10:59 - 18 Shkurt

Temperatura tipike pranvere

10:36 - 17 Shkurt