Histori

Piktori dhe gjahtari i zebrave, çfarë bëjnë presidentët pas largimit nga detyra

11:49 - 21 Janar

Jo të gjithë presidentët për paratë. Jo të gjithë presidentët janë me para. Andrew Jackson, i cili këto ditë shikon si nga pas çdo prerjeje 20 dollarësh, lindi i varfër, u martua me një…

Kërshëndella 1967

17:23 - 24 Dhjetor