Trend

Çantat vjeshtë-dimër 2020, modele të parezistueshme

Mund të mbahen në dorë ose mbi supe. Praktike dhe të bollshme, perfekte për veshjet e zyrave dhe veshjet e përditshme. Ose në një madhësi më të vogël, për një aperitiv me miq dhe mbrëmje të veçanta. Këto janë çantat për vjeshtë/dimër 2020-2021, për të cilat do të jetë e vështirë të thuash jo: modelet e paraqitura në pasarelat e modës së grave në Milano, Paris dhe New York na diktojnë në zgjedhje dhe janë super frymëzuese.

Ndër tendencat më të forta, kthimi i të kuqes: flakëruese, qershi, karminë, burgundy. Ka vend për të gjitha nuancat. E si mund t’u rezistonte dikush këtyre trendëve?


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë