Vende dhe Udhetime

Bukuria e fshehur e Libanit

Imazhet e mahnitshme ajrore tregojnë bukurinë e një vendi të Lindjes së Mesme.
Fotografi libanez Rami Rizk kaloi pjesën më të madhe të vitit 2018 duke udhëtuar nëpër Liban duke zbuluar disa qytete pak të njohura ku ai donte të tregonte bukurinë e vendit.
Ndër imazhet e tij janë pyjet e gjelbëruara, malet me borë, brigjet dhe jetën e qytetit në Beirutit. Rami i tha MailOnline Travel: “Unë kam qenë gjithmonë kurioz për të zbuluar vende të reja dhe bukuritë e tyre. “Gjatë viteve të fundit, fillova të endem në vendin tim, dhe kjo më bëri të zbuloja bukuri të fshehura që vetëm pak njerëz e dinin.”, ka thënë ai.

logo hippo

“Vendosa të kapja bukurinë e çdo vendi që kam vizituar, jo vetëm për ta nxjerrë në pah, por edhe për të treguar monumentet e fshehura për vendasit. Gjatë viteve të fundit, fillova të endem në vendin tim, dhe kjo më bëri të zbuloja ato pjesë të fshehura që vetëm pak njerëz e dinin”, thotë ai.

 

Më Shumë