Vende dhe Udhetime

Brenda aeroportit më të bukur në botë

Aeroporti kryesor i Singaporit është një përvojë që nuk duhet humbur, pasi ai renditet vazhdimisht si një nga më të mirët në botë. Nëse jeni duke u ndalur në një pushim, ose duke hyrë brenda ose jashtë Singaporit, gjithmonë ka diçka për të bërë në të gjitha orët, brenda katër terminaleve të saj.

Ndonëse për shumë njerëz pritja në aeroport mund të jete koha më e mërzitshme e një udhëtimi, në aeroportin e Singaporit nuk do të ndjeni orët e gjata të pritjes. Ky aeroport është kurorëzuar edhe si aeroporti më i mirë në botë.

Këtë vit, Aeroporti i Singaporit, Changi fitoi çmimin “Aeroporti më i mirë në botë” dhe këtë për herë të gjashtë rresht.

Në këtë aeroport nuk mungon kinemaja, pishina, jacuzzi, lojërat e ndryshme dhe kopshtet e mahnitshme rreth tij.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë

Vende dhe Udhetime

Vjeshta në botë…

Vende dhe Udhetime

Kujtimet e trishta të Bejrutit