Treg

Bie aktiviteti i ndërtimit

Sektori i ndërtimit ka pësuar rënie në tremujorin e dytë të vitit.

Të dhënat e INSTAT tregojnë se si prodhimi, ashtu edhe shitjet kanë shënuar rënie krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë;

Por, pavarësisht rënies së aktivitetit ekonomik, numri i të punësuarve dhe pagat kanë shënuar rritje.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë